O pitch-u i idealnoj ženi

Da li možete da zamislite ovu situaciju, kompanija je žena u 30-im godinama željna pažnje a agencija muškarac sličnih godina. Kompanije traže stabilnu vezu a agencije se ponašaju kao muškarci koji željno isčekuju poziv i priliku da se pokažu u najboljem svetlu. Svaka žena želi predigru, proveru, uvod te žena pitch-ira muškarca, proverava, nekada i više njih. To je proces koji je neizostavan ako želite da uđete u vezu sa ženom koju želite.

Pitch kao i zavođenje, traje neko vreme. Većinu stvari koje ste pričal u predigri i obećavali jedno drugom kasnije krenete da zanemarujete, ponašate se drugačije a želje ostaju, bivaju još jače kao i zahtevi.

Svi želimo stabilnu vezu i dobrog partnera, kako?

  1. Žene bi trebalo da znaju šta žele. Žene moraju da znaju da napišu brif. Ako ne znaju, nije sramota obratiti se drugoj ženi za savet koja je prošla kroz sličnu priču.
  2. Muškarci bi trebalo da znaju da čitaju sa usana. Ukoliko je brif nejasan, pitajte i ne ustručavajte se. Pitanja u pravo vreme ne donose dodatni posao, novi problem, naprotiv olakšavaju upoznavanje, predigru…
  3. Budite otvoreni jedno prema drugom. Što ste otvoreniji na početku to će veza biti jača ili će trajati kratko, što je bolje od dugih i mučnih veza. Ako postoji drugi muškarac ili žena druga strana bi trebalo to da zna. Na kraju dana etika je bitna.
  4. Dajte vremena upoznavanju. Brifovi se pišu brzo a vreme za kreativnost agencije spada na dve nedelje. Dajte prostor ljubavi, upoznajte se lično sa agencijom, prenesite brif uživo, opustite se. Muškarcima treba više vremena da budu kreativni, spontani… Želja kod muškaraca postoji ali ako im se ostavi malo vremena brzo sagore.
  5. Žene, budite nemilorsdne kada je ocenjivanje u pitanju ali poštene. Ono sto merite i sečete na početku posle morate i da žvaćete a niko ne želi da izgubi godinu dana u besumučnom žvakanju. Budite transparentne, jasno iznesite kriterijume i standarde, to najbolje znate.
  6. Muškarci ako vas žena kojim slučajem odbije ne očajavajte i nemojte prodavati staru priču kako je bolje što niste sa njom ili kako je već imala drugog i samo se igrala sa vama. Izgledaćete patetično a žene nikako ne vole patetične muškarce.
  7. Žene, ako ste neodlučne i često odugovlačite i ne poentirate, brzo se pročuje, a priče jako brzo kruže i muškarci slušaju, često napumpavajući celu priću te dobra i laka lovina ubrzo počinje da beži.

Najbitnije da raskide ne shvatate tragično, normalni su i česti. Što pre naviknete i izvučete pouke biće vam lakše ubuduće. Duge veze su ostavljene za neke druge generacije.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three × 1 =