Pijev život

By 0 No tags Permalink

Definitivno jedan od filmova koji je imao pompeznu najavu koja vas prosto natera da ga pogledate. Ako i to nije dovoljno kao u mom slucaju onda ce sigurno biti dovoljna slika momka u camcu sa tigrom na sred okeana:)

Film koliko izgleda slozeno na prvu loptu zapravo je vrlo jednostavan. U sred brodoloma ostao je jedan preziveli decak i Ricard Parker. Ovo naizgled izgleda opet jednostavno da Parker nije bengalski tigar kome se ne svidja da deli camac za spasavanje sa jos jednom osobom. Njih dvojica moraju da nauce da zive jedan sa drugim kako bi preziveli.
Nakon odgledanog filma imao sam isti osecaj kao kad sam odgledao film Montevideo, bilo mi je lepo. Pored tog osecaja film me je naterao na jos neka razmisljanja a srz svega da zapravo covek u zivotu moze da ostane bez gotovo ičega ali je najbitnje da ga ne napusti nada jer zapravo to niko ne moze da nam ukrade.
Film takodje obiluje sjajnim scenama, odlicna fotografija, animacije i mogu reci sjajna gluma. Film ce vas naterati na suze ali i na smeh.
Savetujem da se film pogleda u bioskopu ali nije nuzno upucavati pare za 3d projekciju.
Moja ocena:
 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 × 5 =