Izduvni mislim ventil

By 0 No tags Permalink

Izduvni ventil, kažu svako treba da ga ima. Šta znam, moje prvo poznanstvo sa rečju izduv nije baš bilo lepo. Mada svako ko živi u Srbiji zna kako je kad ga izduvaš i to više puta da oprostite na izrazu.

Posle svega neko dođe do vas i kaže vam: “ Treba da imaš neki izduvni ventil “. U pravu su, bez ventila i to izduvnog teško da možete da živite. Tokom dana, neko vas odžepari na Zelenjaku, šef skače po nervima, roditelji se ponašaju kao deca, zagori vam ručak, prevari vas voljena osoba ( pu pu ne daj bože) i šta onda raditi. Gde da se čovek izduva?

Muškarci uglavnom nalaze spas u teretani. Neko bi rekao samo teg je večan ali dobri znalci znaju da samo hiljade i hiljade sklekova i trbušnjaka moze da odagna misli daleko kao i stalno gledanje u ogledalo, jer jebeš teretanu bez ogledala. Mali problem i tu imas pritisak, kažu moraš tri puta nedeljno, vodiš računa o ishrani, itd. Dobar ventil ali sa sobom nosi i mnoge stvari kojih moraš da se pridržavaš.

Žene, opet odlaskom kod pedikira i manikira kad im ne treba, pokušavaju da nađu smirenje i da ispričaju priče nekome samo da bi se nakon izlaska osetile ponovno oslobođeno i ispražnjeno jer ko danas može da nosi teret. Malo je veći zajeb, kad naiđete na ženu koja izduvni ventil nailazi u kupovini. Dobar ali skup sport.

Šta ja radim, pišem budalaštine. To me opušta. Nije skupo, mogu to da radim kad god hoću. Jedino mi se nekad desi da mi neko kaže na nekim okupljanjima da sam budala i opet svi prasnu u smeh tako da opet imam dobar uticaj na okolinu. Pisanje mi nije dovoljno jer čak i ja nema ideju nekad šta bi pisao ali mi treba neki ventil svakako. Da ne bi udarao glavom u zid ili ne daj bože histerisao sklapam svoje Transformerse i to me zaista smiruje. Naravno, pošto sam nekim čudom proklet za hranu, kapiram da su neke babe nekad davno bacile čini iako sam imao crveni kanap oko ruke i tone belog luka u džepu dešava se to da moram da imam pristojnu dnevnu konzumaciju hrane. Ništa ne može da obraduje Željka kao dobra hrana i piće.

Ljudi koji vas okružuju su takođe bitni. Puno smeha i razumevanje, to je stvarno jako važno kao i mnogo citrusa u ovo hladno doba.

Na kraju, morate se ponašati kao sunđer, znači upijanje i izbacivanje, sve je u tome. Ako znas da izduvaš moraš da znas i da uduvaš, uvek je dvosmerni proces za sve što radiš u životu. Srećni vam praznici!

No Comments Yet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + nineteen =