1. Uvod

Dobrodošli na Zeci.me. Ova politika privatnosti ima za cilj da obavesti korisnike o načinima na koje prikupljamo, koristimo, čuvamo i štitimo lične podatke koje nam dostavljate prilikom prijavljivanja za naš newsletter.

2. Prikupljanje podataka

Kada se prijavite za naš newsletter, od vas ćemo tražiti da navedete svoju e-mail adresu. Ovi podaci će se koristiti isključivo u svrhu slanja newslettera i neće biti deljeni sa trećim stranama.

3. Korišćenje podataka

Vaša e-mail adresa će se koristiti isključivo za slanje redovnih ažuriranja, novosti i informacija vezanih za Zeci.me. Nećemo koristiti vaše podatke u marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka.

4. Zaštita podataka

Predano radimo na zaštiti vaših ličnih podataka. Koristimo odgovarajuće tehničke i organizacione mere da zaštitimo vaše podatke od neovlašćenog pristupa, izmene, otkrivanja ili uništenja.

5. Pristup i kontrola vaših podataka

U svakom trenutku imate pravo da zatražite pristup svojim ličnim podacima, kao i da tražite njihovu ispravku ili brisanje. Takođe, možete se u svakom trenutku odjaviti od primanja newslettera.

6. Izmene politike privatnosti

Zeci.me zadržava pravo da povremeno ažurira ovu politiku privatnosti. Sve izmene će biti objavljene na našem sajtu.

7. Kontakt

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našom politikom privatnosti, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila zeljko@zeci.me.